divendres, 1 d’abril del 2011

Anem a Alcanar a jugar a boccia

El passat dilluns 21 de març un grup representat al CO Icària vam anar a Alcanar a jugar a boccia.

Tots els dilluns durant dos mesos aproximadament, hem anat al Casal Jesusenc per fer uns partits classificatoris per cadascuna de les cinc categories, que tenim al nostre centre, per veure quins serien els companys que ens representarien al partit amb el CO Alcanar. Un cop les lligues acabades, els representants van ser: Rosa Sebastià amb la categoria 1, com a representant de la categoria 2 Pili Serral, el guanyador i representant de la categoria 3, Esteban Forés. Com a representat de la categoria 4 Rafel Puigcerver i Joan Mola com a representat de la categoria 5.

Un cop vam arribar al pavelló d’Alcanar, que era el lloc de trobada i desprès de les salutacions, ens vam posar a esmorzar per agafar forces. Una vegada vam omplir la panxa i el camp marcat va començar la competició. Tot i que els companys d’Alcanar van agafar una clara avantatja, els Jesusencs vam començar a remuntar cap a les acaballes del partit. Va ser un final molt ajustat, però finalment la balança es va decantar cap el costat dels companys d’Alcanar sent el resultat final : Alcanar 5, Jesús 4.

Cal destacar la feina de Jordi i Jonatan com a càmeres, ja que van estar retransmetent amb directe el partit als companys que estaven a Jesús animant.

Desprès de dinar tots plegats i recordar les anècdotes de la jornada, vam agafar la furgo i vam marxar amb la convicció de que el proper partit el podem guanyar.

3 comentaris:

Centre Ocupacional i Llar Residència Alcanar ha dit...

Ho vau fer molt bé! Però Alcanar: lo millor.

;-)

(que hem de dir, sinó?)

Estem molt contents d'haver guanyat, però lo que de veritat és important és que han vingut los companys de Jesús i que ha començat La Gran Lliga Intercomarcal de Boccia 2011.

...Y que duuuure muuuucho maaaaaaás!

Centre Ocupacional i Llar Residència Alcanar ha dit...

I la "rebancha" per a quan la voleu?

CO Campredo Verge de la Cinta ha dit...

Hem llegit la notícia i ens alegrem del bé que ho vau passar jugant al boccia.
El pròxim partit esperem que els de Jesús puguen superar-se i així poder guanyar la superlliga intercomarcal.